Patria Invest - investiții pentru Persoane Fizice

Diversifică-ţi economiile: țintește câștiguri mai mari decât dobânzile bancare!

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru economiile tale, Patria Invest este instrumentul de care ai nevoie: îți oferim, la pachet, un depozit la termen cu dobânzi atractive și unități la fondul de investiții Patria Global (pentru LEI) sau Patria Euro Obligatiuni (pentru EUR) pentru posibilitatea obținerii unor performanțe peste dobânzile bancare. 

Despre Patria Invest pentru Persoane Fizice

Patria Invest este un produs modern de economisire și investiție, care poate fi achiziţionat din orice unitate Patria Bank, cu două componente: 

 • un depozit la termen cu dobândă atractivă:
  • 3,25% p.a. (LEI) / 0,15% p.a. (EUR) pe termen de 12 luni
  • 2,75% p.a. (LEI) / 0,15% p.a. (EUR) pe termen de 6 luni
 • o sumă este plasată în Fondul de investiții Patria Global (pentru RON) sau Patria Euro Obligațiuni (pentru EUR), administrate de Patria Asset Management, companie deținută majoritar de Patria Bank SA.
  • Fondul de investiții Patria Global are ca obiectiv obținerea unor performanțe peste dobânzile bancare și a adus un câștig de 6,79% în anii 2019 și 2020

Ce mai trebuie să știi despre soluțiile de economisire și investiție Patria Invest:

 • În funcție de ponderea celor două componente, există 2 variante ale pachetului Patria Invest din care poți alege:
  • 50% depozit – 50% unități de fond
  • 75% depozit – 25% unități de fond
 • Suma minimă care poate fi plasată în acest produs este de 2.000 lei / 500 EURO
 • Vei ști în orice moment cât valorează investiția ta și în ce sunt plasați banii fondului

Despre Patria Global pentru Persoane Fizice

Patria Global este un fond de investiţii diversificat ce țintește câștiguri peste dobânzile bancare:

 • Fondul investeşte cea mai mare parte a activelor în instrumente cu venit fix – titluri de stat, obligaţiuni şi depozite bancare. Minim 70% din active sunt investite în asemenea instrumente pentru a asigura fondului stabilitate şi riscuri moderate.
 • Diferenţa, până la 100% din active, este investită în acţiuni, pentru ca fondul şi investitorii săi să beneficieze de performanţele acţiunilor listate la bursă. În acest fond combinăm acţiunile cu instrumentele cu venit fix, având drept obiectiv performanţe peste media dobânzilor bancare pentru investitori, în condiţii de risc moderat.

 

Fond de investiții Patria Global - Util de știut:

 • ZERO lei comision de subscriere: Fondul de invetiții Patria Global nu percepe comisioane de subscriere și nici comisioane de răscumpărare, cu excepția cazului în care răscumpărarea se face mai devreme de 45 de zile de la momentul investiției, caz în care comisionul este de 1%
 • Pentru informaţii suplimentare despre fondul Patria Global vizitati siteul www.patriafonduri.ro

Document de prezentare Patria Invest

Cum poți deveni investitor?

Foarte simplu:

 • Vii în orice unitate Patria Bank sau ne lași datele tale aici în pagină și te contactăm noi

 • Discuți cu un specialist Patria pentru a alege cele mai bune oportunități pentru economiile tale

 • Completezi documentația necesară și virezi banii aferenți investiției

 • Urmărești pe www.patriafonduri.ro performanța investiției tale

Sfatul Patria: Poți începe cu sume mici pentru a testa investiția în fonduri și a te convinge de eficiența sa.
 

Despre Patria Asset Management

La Patria îţi oferim produse moderne şi eficiente pentru economiile tale. Investind o parte din economiile personale în fondurile Patria vei deveni mai responsabil şi mai disciplinat cu banii tăi, valorificând potenţialul titlurilor de stat, al acţiunilor şi obligaţiunilor pentru un potenţial de câştig mai ridicat. 

Specialiştii noştri administrează patru fonduri de investiţii cu niveluri de risc diferite, astfel încat să le poţi alege pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de funcţionare al fondurilor este reglementat în mod precis, iar operațiunile şi activele fiecărui fond sunt certificate de banca depozitară a acestuia.

Investiţia în fonduri se realizează prin reţeaua Patria Bank şi este un proces simplu şi rapid. Descoperă fondurile de investiții Patria şi avantajele pe care ţi le oferim în paginile următoare. 

Pentru mai multe informații despre fondurile de investiții Patria, procedura de investiție și performanțele obținute te invităm să vizitezi site-ul www.patriafonduri.ro.

Cadru legal fondul Patria Global: Decizia CNVM nr. 1275/17.06.2008, Registrul ASF nr. CSC06FDIR/320053. Depozitarul fondului este Raiffeisen Bank, Sucursala București, Calea Floreasca nr. 246C, București, Sector l, cod 014476, www.raiffeisen.ro, decizia CNVM: 54/08.01.2004, Registrul ASF nr. PJR10DEPR/400009. Performanțele anterioare ale fondurilor de investiții nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare. Citiți prospectul de emisiune și informațiile-cheie destinate investitorilor, prevăzute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, înainte de a investi în acest fond, disponibile în limba română pe siteul www.patriafonduri.ro

Accesează Site-ul Patria Asset Management

Patria Blog Patria Partener Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Patria de Oriunde