Credit agricol pentru activitatea curentă

Patria Bank te ajută să-ți dezvolți afacerea, cu linii de credite agricole rapide și ușor de accesat. Fie că ai nevoie de un credit agricol pentru achiziția unui teren, pentru achiziția de combine și tractoare sau semințe ori dezvoltarea fermei, soluțiile bancare Patria sunt adaptate nevoilor tale.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Finanțare Activitate Curentă

Muncile agricole nu suportă amânare! Fie că ai nevoie de un ajutor pentru a-ți finanța achiziția semințelor pentru cultură sau pentru a-ți repara un utilaj, îți dăm o mână de ajutor cu soluțiile de finanțare ale activității curente din ferma ta. 

Mai multe detalii

Investiții agro

Ai planuri pentru dezvoltarea fermei tale? Perfect! Te invităm să le discutăm și să găsim cele mai eficiente soluții de finanțare. Avem o soluție și un sfat pentru orice tip de dezvoltare: achiziție de ferme sau teren, achiziție de utilaje și echipamente noi sau second hand, renovări sau modernizări ale punctelor de lucru etc.

Mai multe detalii

Capital de lucru si mixt

Ești în căutarea unui credit care să-ți permită deopotrivă finanțarea activității curente dar și mici investiții în fermă precum echipamente, utilaje sau vehicule? Atunci, creditul agricol pentru capital de lucru si mixt destinat afacerilor agro este soluția de finanțare cea mai potrivită pentru ferma ta.

Mai multe detalii
Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online