Agro: finanțare agricultură

Cum putem să susținem afacerea ta în agricultură? Tu ai viziunea, noi te ajutăm să o dezvolți cu linii credit agricol și depozite bancare agricole avantajoase. Soluții de finanțare agricultură adaptate afacerii tale!

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Cum putem să susținem afacerea ta în agricultură?

Îți punem la dispoziţie experiența noastră de peste 9 ani în domeniul finanţării agriculturii cu acoperire vastă: cereale, cartofi, sfeclă de zahăr, pomicultură, legumicultură şi zootehnie.

Depozite

Ai bani disponibili în conturile afacerii tale în domeniul agricol? Obține un extra profit cu ajutorul instrumentelor de economisire Patria. Alege tipul de depozit agricol potrivit ție, contextului și afacerii tale agricole şi beneficiezi de reducere la credite viitoare!

Mai multe detalii

Credite Agricole

Patria Bank te ajută să-ți dezvolți afacerea, cu linii de credite agricole rapide și ușor de accesat. Fie că ai nevoie de un credit agricol pentru achiziția unui teren, pentru achiziția de combine și tractoare sau semințe ori dezvoltarea fermei, soluțiile bancare Patria sunt adaptate nevoilor tale.

Mai multe detalii

Fonduri Europene

Ai în derulare un proiect pentru o afacere în domeniul agricol care are nevoie de finanțare? Te ajutăm să-ți realizezi planurile cu soluții financiare europene. Creditul Punte pentru Fonduri Europene se acordă pe termen mediu, pentru pentru dezvolatrea unei afaceri în domeniul agricol. Scopul acestui credit este să vă ofere banii necesari pentru afacere, până când veți primi sumele nerambursabile de la autorități.

Mai multe detalii

AgroTrends

Patria Bank în parteneriat cu Agro Trends îți aduc ultimele noutăți și tendințe din legumicultură.
Alege să fii informat. Obține cel mai proaspăt studiu privind cultura cartofilor în România.

Mai multe detalii

Parteneri Agro

În Patria, ne dorim să asigurăm fermierilor din România acces la o finanțare potrivită afacerii lor, alături de parteneri recunoscuți pentru calitatea și seriozitatea serviciilor lor.

Consultă mai jos lista partenerilor Patria Bank.

Mai multe detalii

AGRO IMM Invest

Afacerea ta din domeniul agriculturii, pescuitului, acvaculturii sau sectorului alimentar poate beneficia de finanțare prin programul IMM Invest România:

  • Credite cu până la 90% garanție oferită de statul român și fără dobândă în primele 8 luni
  • Până la 10% din valoarea creditului este NERAMBURSABILĂ
Mai multe detalii
Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online